Paradox
©
Fisana

Jump to content


Photo
- - - - -

Site Performance, Caching, Javascript, and General Weirdness


  • Please log in to reply
74 replies to this topic

Poll: Site Performance

How are things working now?

You cannot see the results of the poll until you have voted. Please login and cast your vote to see the results of this poll.
Vote Guests cannot vote

#61 wildedibles

wildedibles

    Naturalist

  • OG VIP
  • 8,288 posts

Awards Bar:

Posted 14 January 2015 - 08:46 PM

I didnt have an issue seeing my notifications or mail until using my kids Apple computer

When I go to my profile I have no issue no waiting and waiting to view what the notifications etc are...



#62 maatrx

maatrx

    Mycophiliac

  • Expired Member
  • 7 posts

Posted 17 January 2015 - 09:23 AM

Funny clip!



#63 maatrx

maatrx

    Mycophiliac

  • Expired Member
  • 7 posts

Posted 17 January 2015 - 09:29 AM

Noobi here, but wanted to say maybe some of the choices could include buttons for "New to site, I'm not sure yet". Love the site, just starting to explore all the info contained here. Walking in then shadows of giants!



#64 WorldSeedSupply

WorldSeedSupply

    World Seed Supply

  • Advertiser
  • 468 posts

Posted 20 January 2015 - 09:55 PM

I am still having issues almost every time accessing my pms. It usually acts as if the page is loading, but it never ends. It's making it hard for me to communicate with people. please help. 



#65 kcmoxtractor

kcmoxtractor

    Halloween Terror

  • Honorary Former Staff
  • 6,810 posts

Donator


Awards Bar:

Posted 20 January 2015 - 11:28 PM

I am still having issues almost every time accessing my pms. It usually acts as if the page is loading, but it never ends. It's making it hard for me to communicate with people. please help. 

 

i have the same issue, but i have found a work around.

 

it usually only does that if you log in and directly check your pms or notifications.

if you click "new content" first, then click to check your pms, it will load fine.

 

my main issue is paste not working and buttons not working on the reply window.


Edited by kcmoxtractor, 20 January 2015 - 11:29 PM.


#66 Artcheezzz

Artcheezzz

    Mycophiliac

  • Expired Member
  • 10 posts

Posted 26 January 2015 - 09:17 AM

Hey guys. I am new here... yesterday registered, and would like to somehow get access to the book Soma:  divine mushroom of immortality. can somehow help me? how many post should I post to become a normal member of this website? 



#67 Zen_

Zen_

    Timelord

  • Founders
  • 5,088 posts

Awards Bar:

Posted 26 January 2015 - 10:07 AM

Can you provide a link to what you're trying to access? You are only restricted to where you can post, but should have read on everything more or less.



#68 Artcheezzz

Artcheezzz

    Mycophiliac

  • Expired Member
  • 10 posts

Posted 26 January 2015 - 10:22 AM

Hey, thanks for your attempt to help. Yes, I can read pretty much everything, but cannot access files, attachments, books.



#69 Artcheezzz

Artcheezzz

    Mycophiliac

  • Expired Member
  • 10 posts

Posted 26 January 2015 - 10:31 AM

Can you provide a link to what you're trying to access? You are only restricted to where you can post, but should have read on everything more or less.

John W. Allen's Private Library Part 1:Amanita/Soma its a  topic, and there is a book :
my email is  [removed] (if that's possible)
Hunting this book for 8 hours if not more.. ;/
4. Wasson's normal edfition of Soma, 1968
Wasson, R. Gordon with Wendy Doniger O'Flaherty. 1968. Soma: Divine Mushroom of Immortality. Harcourt Brace. New York. Ethnomycological Studies No. 1.
A pre-history of the Soma complex by which R. G. Wasson suggests that the Soma of the ancient Vedic Hymns is actually the mushroom Amanita muscaria.

http://mycotopia.net...=1&d=1270207283


 


Edited by Zen_, 26 January 2015 - 11:30 AM.
removed email address

  • CatsAndBats likes this

#70 Zen_

Zen_

    Timelord

  • Founders
  • 5,088 posts

Awards Bar:

Posted 26 January 2015 - 11:33 AM

This is the link you're looking for and/or are at.

 

The issue you're experiencing is that all the hard linked images that were put inline when the post was made were lost during our last major software update. (They refer to a script that no longer exists) There is no way to programmatically correct this. However, the silver lining is that ALL the inline attachments you're trying to link to are attached at the bottom of the post. Likely in order.

 

If you visit the page I linked to and scroll to the bottom of that first post, you'll find all the images that were attached to the original thread.



#71 Artcheezzz

Artcheezzz

    Mycophiliac

  • Expired Member
  • 10 posts

Posted 27 January 2015 - 04:38 PM

This is the link you're looking for and/or are at.

 

The issue you're experiencing is that all the hard linked images that were put inline when the post was made were lost during our last major software update. (They refer to a script that no longer exists) There is no way to programmatically correct this. However, the silver lining is that ALL the inline attachments you're trying to link to are attached at the bottom of the post. Likely in order.

 

If you visit the page I linked to and scroll to the bottom of that first post, you'll find all the images that were attached to the original thread.

Thanks for clarifying this, i thought its not images but its an actually books in pdf.. oh well.. thanks.



#72 nomadicAI

nomadicAI

    Mycophiliac

  • Expired Member
  • 346 posts

Donator

Posted 10 February 2015 - 01:26 PM

All performance issues and bugs I was experiencing after the upgrade now seem to be gone.

 

Everything is working like a charm. Cheers!


  • Bombadil likes this

#73 nomadicAI

nomadicAI

    Mycophiliac

  • Expired Member
  • 346 posts

Donator

Posted 21 February 2015 - 01:19 PM

One small issue I am experiencing: if I try and login from the "main" board I get the message that I am logged in but then after the redirect I am left there not signed in.

 

If I navigate to a sub forum, say "https://mycotopia.ne.../8-botanicals/"and then login it works.

 

Not a biggie, but thought you might want to know. :)



#74 PsyBearknot

PsyBearknot

    Psyche-Killa

  • Moderator
  • 5,437 posts

Awards Bar:

Posted 21 February 2015 - 01:21 PM

I am trying to follow links from my notifications and getting message that there are to many redirects and it goes to a blank browser window.

#75 MagicWaffle

MagicWaffle

    Mycophage

  • Free Member
  • 126 posts

Posted 13 March 2015 - 06:43 PM

I am trying to follow links from my notifications and getting message that there are to many redirects and it goes to a blank browser window.


I think this has todo with the fact that the initial login is not on httpS but on http. When I click a post then the url changes from http to https. Https should be forced/redirected from the server if http is the connection type.




Like Mycotopia? Become a member today!